Изработка На Онлайн Магазин

Практическо Обучение

Специална Оферта! Искаш ли да създадеш свой собствен онлайн магазин?
Ако отговорът ти е "Да!", то моят курс е за теб.

Възможностите за успеха не траят вечно, реализирай мечтаното си бъдеще СЕГА!

Цветан Радушев онлайн обучение
Въпросителен знак

Какво ЖЕЛАЕШ

да постигнеш в живота?

ФИНАНСОВА СВОБОДА! Как звучат тези думи?

За всеки от нас свободата е свързана малко или много с финансите, защото светът е материален и ние не можем да се чувстваме добре без достатъчно финанси. Дали за нас свобода означава възможността да пътуваме по света, посещавайки местата, които ни вдъхновяват, или спортен автомобил, паркиран в гаража на къщата ни. Без значение точно каква е тази свобода за нас, тя е постижима с помощта на онлайн търговията.

За последните седем години помогнах на над 10 000 души от България да стартират своя онлайн бизнес в eBay и да развият онлайн бизнес, който да им позволи да работят без шеф, работно място и работно време. Онлайн търговията е пътят към мечтите на много хора. Възможността да достигнат финансова независимост и да продават стока в цял свят, докато живят, където си пожелаят. Много хора достигнаха своята мечтана свобода с курса „От 0 До Успех“. Моментът и ти да сбъднеш своята мечта е СЕГА! Научи как да изградиш свой собствен „Онлайн Бизнес“ от нулата с помощта на най-голямата безплатна платформа в светa WordPress и WooCommerce, специално разработен за създаване на онлайн магазиниМ

Въпросителен знак оранжево

Какво прави това практическо обучение
УНИКАЛНО
?

Практически дропшипиг курс

Практическата му насоченост

Обучението показва практически как да създадем свой собствен онлайн магазин с помощта на WooCommerce. Всички стъпки от регистрацията до приключването на магазините www.saradog.com, а след няколко месеца и видео материалите за www.joyjunior.com, са показани и обяснени съвсем нагледно на екрана.

Стрелка ляво

Удобният му формат

Както всички курсове в Академията, така и този е изграден изцяло от практически видео уроци. Това прави курса не само удобен за гледане от всяка точка, но и лесен за усвояване.

Онлайн курсове
Стрелка дясно
Стойността на курса
Безграничната му стойност

С над 16 години в изготвянето на онлайн магазини и софтуер, Цветан Радушев синтезира целия си опит, за да го предаде на едно разбираемо ниво за напълно начинаещи.

Стрелка ляво
От – До

Предназначен за хора, които са нямали предишен опит в онлайн търговията. Винаги има какво да научиш без значение дали си напълно начинаещ, или напреднал!

Нивата на курса

Направи правилния избор и ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ!

Въпросителен знак

Какво да очакваме от

курса за изработка

на онлайн магазин?

Тук ще научиш как да започнеш и изградиш напълно функциониращ онлайн магазин, как да закупиш свой собствен сайт (домейн), как да вземеш хостинг и как да инсталираш WordPress. Също така ще ти покажа как да инсталираш и настроиш всички нужни инструменти (плъгини) за работа.

Курсът е предназначен за абсолютно начинаещи онлайн търговци, но в бъдещите етапи на обучението и най-напредналите имат на какво да се научат. С обучението ще получиш пълно ръководство с видео инструкции, което е в най-малки детайли и показва точно как да развиеш своя онлайн магазин от нулата. Също така ще получиш достъп до група във Фейсбук, в която можеш да задаваш неограничено своите въпроси.

Всичко в обучението е разработено с реален онлайн магазин, www.saradog.com, стъпка по стъпка и с внимание към детайлите. Най-хубавото част на курса е, че всяка една от стъпките остава на един клик разтояние и можеш да я гледаш, когато имаш нужда отново. Предвидили сме да имаш достъп до обучението отвсякъде и по всяко време.

Въпросителен знак

Каква е СТРУКТУРАТА
на обучението?

ЧРЕЗ ПРАКТИКА СЕ ПОСТИГАТ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ!

Курсът е насочен основно към начинаещи, но всеки, който иска да обогати знанията и уменията си като онлайн търговец, е гарантирано, че ще открие стойност. По своята програма обучението е структурирано на 3 нива – Начинаещи, Напреднали, Експерти.

Показана е всяка една стъпка – от регистрирането на домейн и сървър, предварителните настройки за нашия онлайн магазин, настройката на всеки един плъгин и самата система. Практическата същност на курса позволява ефикасно придобиване на знания, които със сигурност ще влязат в употреба за изграждането на успешен онлайн магазин.

Въпросителен знак
Кой ръководи курса?

В най-бързо растящия и труден сектор на онлайн търговията Цветан Радушев е един от успешните онлайн търговци. С магазините, които е създал и поддържал през последните 16 години той има богат опит, който може да предаде. Цветан е собственик на редица софтуери, които помагат в работата на другите онлайн търговци.

При провеждането на всеки един от обучителните си семинари досега Цветан се ръководи от мотото:

“Свобода, време и пари във вашето бъдеще чрез онлайн търговията!”

Неговата цел е споделянето на знания с хора, които са готови да сграбчат успеха! През последните 4 години над 3 000 души са посетили обученията на Цветан. Много от тях са намерили своята реализация в бранша, а сега е и твоят ред!

Бъдещето БЕЗ ШЕФ и работно място
ТЕ ОЧАКВА!

Възможността да сбъднеш своите най-съкровени мечти е налице. Поеми по пътя на онлайн търговията, която предоставя истинска свобода и материална обезпеченост!

Този курс ще ти предостави необходимите знания да започнешразвиеш и укрепиш своята онлайн империя! Чрез многогодишния опит и успехи, които са синтезирани в подходящ и лесен за консумация формат, мечтите ти никога не са били по-лесно осъществими!

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам! Без шеф, а с мечта и ръководство за успех под ръка!

Избери своята свобода и СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ!
Въпросителен знак
Какви са доказателствата за успеха?

При закупуване на обучението освен цялата стойност на първата част от обучението (Начинаещи). Също така ще получите достъп към секретната група на курса, която е пълна с полезна информация и вече практикуващи успешни търговци!

Въпросителен знак
Все още имаш някакви съмнения? Питай!
След успешното Ви записване във формата по-долу („Запиши се“) ще получите обаждане от екипа ни, който ще потвърди записването Ви и насочи с повече информация. Свободно може да платите с Debit/Credit Card; PayPal; IBAN Account и дори Speedy/Econt (при запитване)!
Разбира се! Ако курсът не проработи за теб, лично Цветан Радушев ще се свърже с теб, като гарантираме, че при определени условия* – парите ще са възвърнати на 100%. (За повече информация прочети тук).
Вашите данни ще бъдат обработени при спазване на пълна конфиденциалност според изискванията на ЗЗЛД.

Не се притеснявай! Винаги можеш да се свържеш с някого от нашите служители след отваряне на чата, намиращ се в долния десен ъгъл. Също така може да зададете въпросите си в безплатната ни група –https://www.facebook.com/groups/bg.zero.to.success.online.

Това е група, в която ще научиш не само как да изградиш свой собствен онлайн магазин и какво е дропшипинг, а и тънкости за изграждане на един успешен онлайн бизнес.

Всички тези БОНУСИ са включени

Бонус #1

Три двудневни семинара от Пловдив и Варна по дропшипинг

Лектори: Борис Гичев, Геомил Георгиев, Павел Пенчев, Христо Петров, Цветан Радушев, Храбрен Банков и др. Два семинара за онлайн търговия, които ще ти покажат как тези лектори са постигнали своя успех.

Бонус #3

Консултация с Цветан Радушев

След като създадеш своя онлайн магазин имаш възможност да направиш консултация с Цветан Радушев, за да ти помогне с нещата, които не са ти станали ясни по време на обучението.

Бонус #5

Запис от всички следващи събития

Ще имаш възможност да гледаш всеки следващ семинар, който провеждаме на запис, а защо не и да присъстваш на него.

Бонус #2

Практическият курс за изработка на онлайн магазин

Практическият курс показва  на моя екран как да изградиш собствен онлайн магазин. 

Бонус #4

Неограничен достъп до секретна група на курса

В нея можеш да задаваш въпросите възникнали по време на обучението и ако не получиш отговор от някой от членовете, аз лично ще ти отговоря.

Бонус #6

Безплатна консултация със счетоводител, който има опит в сферата на онлайн търговията

Счетоводството на бизнеса онлайн търговията (дропшипинг) не е никак лека задача, затова съм подбрал група от професионалисти, с които можеш да се свържеш за безплатна консултация, когато закупиш курса.

Възможностите за УСПЕХА не траят вечно.

Цена:

$ 1945

Само сега

$ 100

Бяла стрелка
Бяла стрелка