Онлайн обучение 2021. Специална Оферта!

Първият изцяло практически курс по онлайн търговия в eBay, воден от предприемач с над 100 000 сделки!

Какво желаеш да постигнеш в живота?

Стойност! Замисли се над тази дума. Всеки се стреми към своя личен връх, това е неговата цел. За всеки визията за върха е различна. Дали целта ти е възможност да пътуваш по света с любимите си хора или безумно бърза спортна кола в гаража, или пък просто времето и свободата да следваш мечтите си – върхът ти, без значение какъв по вид е, е постижим чрез онлайн търговията!

Това е професия, която ти предоставя истинска свобода без задължително работно място или работно време, без шеф, който да лимитира възможностите ти за развитие и успех. Онлайн търговията е средството, с което много хора са достигнали своите върхове, сега е моментът и ти да сбъднеш своята мечта!

Какво прави този курс уникален?

Практически курс

Практическата му насоченост

Това е първият изцяло практически курс на тема онлайн продажби в България. В него нагледно чрез реални примери и случки са представени стъпките, с които да успееш в бранша!

Дропшипинг видео уроци

Удобният му формат

Курсът е създаден под формата на видео уроци. Това прави не само курса, но и целта ти буквално на няколко клика разстояние!

Стойността на дропшипинг курса

Безграничната му стойност

Ние имаме какво да споделим! Курсът синтезира над 7 години опит, над 80 000 успешни сделки в бранша и разполага с над 1 300 последователи!

Онлайн курс продажби

От – До

Курсът е предназначен за хора с различно ниво на познания и опит в бранша! Дали си изцяло начинаещ, или търговец с няколко години опит, има какво да научиш!

Направи правилния избор и промени живота си!

Каква е стойността на курса?

Попаднал си на правилното място, чрез което ще изградиш основата и ще усвоиш тънкостите на дропшипинга чрез знания, акумулирани с хиляди сделки и години опит. Това е твоят шанс да постигнеш мечтата си чрез най-пълния и завършен курс за онлайн търговия в България!

Първата част на курса е предназначена за абсолютно начинаещи търговци, но в бъдещите му етапи и най-напредналите в сферата ще има какво да научат! Ще получиш ръководство с пълни видео инструкции, което няма аналог в дигиталното пространство и описва точно как да развиеш своите умения от 0 до първата успешна продажба. Освен всичко това, ще получиш и достъп до секретна Фейсбук група, в която членуват вече успешни бивши членува на курса!

Всичко в курса е разработено с реален акаунт в платформата eBay в реално време с реални хора и внимание към детайлите. Най-хубавото е, че всяка стъпка ще бъде на един клик разстояние, тъй като видео форматът, на който е изграден курсът, е предвиден да бъде достъпен навсякъде лесно.

Дропшипинг курс
Дропшипиниг онлайн курс

Каква е структурата на курса?

Високи резултати се постигат чрез практика! Макар че курсът е насочен към начинаещи, всеки, който иска да обогати знанията и уменията си като онлайн търговец е гарантиран да открие стойност. По програма обучението е структурирано на 3 нива – Начинаещи, Напреднали, Експерти. За лесно възприемане е създаден под формата на видео презентации.

Показана е всяка една стъпка – от регистрирането на акаунт, оптимизирането на първия магазин, решаването на сложни казуси и първата успешна продажба. Практическата същност на курса позволява ефикасно придобиване на знания, които със сигурност ще влязат в употреба за изграждането на успешен онлайн магазин.

Кой ръководи курса?

В трудния за навлизане бранш на онлайн търговията Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България, а и не само, с магазините си в САЩ и Англия той търгува по целия свят и точно той е начело на този курс. Освен целия си опит като търговец, Цветан може да се похвали и с това, че е собственик на редица популярни софтуери, които спомагат на други онлайн търговци.

При провеждането на всеки един от обучителните си семинари досега Цветан се ръководи от мотото „Свобода, време и пари във вашето бъдеще чрез онлайн търговията!”. Защото неговата цел е споделянето на знания с хора, които са готови да сграбчат успеха! През последните 4 години над 2 500 души са посетили курсовете на Цветан, като много от тях са намерили своята реализация в бранша, сега е и твоят ред!

Цветан Радушев

Бъдещето без шеф и работно време те очаква!

Възможността да сбъднеш най-съкровените си мечти е налице, поеми по пътя на онлайн търговията, която предоставя истинска свобода и материална обезпеченост!

Този курс ще ти предостави необходимите знания да започнешразвиеш и укрепиш своята онлайн империя! Чрез многогодишния опит и успехи, които са синтезирани в подходящ и лесен за консумация формат, мечтите ти никога не са били по-лесно осъществими!

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам! Без шеф, а с мечта и ръководство за успех под ръка!

Избери своята свобода и сбъдни мечтата си!

Все още имаш някакви съмнения? Питай!

След успешното Ви записване във формата по-долу („Запиши се“) ще получите обаждане от екипа ни, който ще потвърди записването Ви и насочи с повече информация. Но свободно може да платите с Debit/Credit Card; Paypal; IBAN Account и дори Speedy/Econt (при запитване)!

Разбира се! Ако курсът не проработи за теб, лично Цветан Радушев ще се свърже с теб, като гарантираме, че при определени условия* – парите ще са възвърнати на 100%. (За повече информация прочети тук).

Вашите данни ще бъдат обработени при спазване на пълна конфиденциалност според изискванията на ЗЗЛД.

При закупуване на курса освен цялата стойност на първата част от обучението (Начинаещи), ще получите 3 месеца абонамент към софтуера за онлайн търговия – SmPro; 1 месец към софтуера – ListerHero и отстъпки към още няколко услуги. Също така ще получите достъп към секретната група на курса, която е пълна с полезна информация и вече практикуващи успешни търговци!

Не се притеснявай! Винаги можеш да се свържеш с някого от нашите служители след отваряне на чата, намиращ се в долния десен ъгъл. Също така може да зададете въпросите си в безплатната ни група – https://www.facebook.com/groups/bg.zero.to.success.online/

Възможностите за успеха не траят вечно, реализирай мечтаното си бъдеще СЕГА

Бонуси

Лектори: Борис Гичев, Геомил Георгиев, Павел Пенчев, Христо Петров, Цветан Радушев, Храбрен Банков и др. Два семинара за онлайн търговия, които ще ти покажат как тези лектори са постигнали своят успех.

Практическият курс показва моя екран, как да изградиш и развиеш свой магазин в платформата eBay.

Първият практически курс по онлайн търговия в eBay по модела на дропшипинг в България.

Разработихме софтуер, който генерира тракинг номера за валидиране на продажбите напълно безплатно и ти го давам към курса неограничено.

В нея можеш да задаваш въпросите възникнали по време на обучението и ако не получиш отговор от някой от членовете аз лично ще ти отговоря

Програма, в която показахме с мениджъра ми от Индия на практика как търсим продуктите и смятаме печалбата от продажбите. В нея дадох и отговор на всички въпроси на участниците.

Можеш лесно и бързо да пускаш нови продукти в онлайн магазина си в eBay , при това без eBay да засичат това, че използваш софтуер, което от своя страна води повече трафик към продуктите.

Мощен софтуер, който разработих с цел онлайн търговците, които правят дропшипинг да могат да спестяват време

Счетоводството на бизнеса онлайн търговията (дропшипинг) не е никак лека задача, затова съм подбрал група от професионалисти, с които можеш да се свържеш за безплатна консултация, когато закупиш курса.

Консултация с Цветан Радушев по скайп, в която ще те насочи лично, след като изгледаш обучението “От 0 До Успех”.

Консултация с Геомил Георгиев.

$2 326

Напречна линия

$ 308

Days
Hours
Minutes
Seconds
Лява стрелка
Дясна стрелка