Как да продавам в Амазон

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Как да продавам в Амазон
/

Сподели:

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Как да продавам в Амазон
/

Много често хората ми задават въпроса “Как да продавам в Амазон?”. В Амазон има два основни модела, чрез които можете да продавате, а именно FBA и FBM. Разликата между двата модела е, че при FBA търговецът трябва да изпрати своята стока в склад на Амазон. При FBM модела стоката може да бъде изпратена до клиента директно от търговеца или от доставчика.

Прочетете повече за разликата между FBA и FBM моделите.

И двата модела имат своите предимства и недостатъци. За тях ще прочетете повече в статията. Тук ще отбележа, че не всяка една стока може да бъде изпратена до склад на Амазон, защото не всички стоки могат да бъдат съхранени. Поради тази причина има стоки, които са забранени за FBA модела и позволени за FBM модела. Пример за такъв продукт са лесно запалимите вещества. Въпреки това FBA е най-печелившият модел за момента.

Как да продавам в Амазон?

Научете повече за продажбата на стоки в Амазон.

Останете до края на този подкаст епизод, за да научите как да продавате в Амазон или гледайте видеото в канала ми: https://zerotosuccess.bg/amazon-promenite-prez-2021.

В епизода:

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.