За инвестицията в имоти и криптовалута

Биткойн
Биткойн
За инвестицията в имоти и криптовалута
/

Сподели:

Биткойн
Биткойн
За инвестицията в имоти и криптовалута
/

В този подкаст няма да научите как да копаете криптовалута и да сглобите ферма за добиване на биткойн, но ще разберете дали цената на биткойн ще остане висока според събеседника ми Николай Петков, който е доктор по литература и писател. Неговата гледна точка за парите и криптовалутите е от страната на свещеник, философ и психолог. В подкаста обсъждаме инвестицията в имоти и криптовалута, включително дали цената на биткойн и другите криптовалути ще поскъпне. Ще разберете какво моят събеседник мисли за цените на имотите и инвестицията в недвижимо имущество. Ще научите какво означава думата етериум и калкулатор, както и откъде произлизат парите.

Какво хората мислят хората за инвестицията в имоти и криптовалута?

Все по-често срещам хора, които искат да инвестират в криптовалута, но не знаят нищо за нея. Те разчитат само на графиките от миналото, за да предскажат бъдещето на биткойн, етериум и други криптовалути на фондовата борса. Никой няма вътрешна информация, от която да научим кога основните инвеститори ще излязат от пазара. Криптовалутите винаги ще претърпяват своите корекции във времето, било то на спад или на ръст в тяхната цена. Много хора искат да влязат на пазара, но не знаят какво е бъдещето на криптовалутите и това ги спира. Главната цел на хората, които навлизат на пазара на криптовалутите е да печелят пари, но за да влезете на пазара, трябва да сте добре запознати с историята на парите. Една част от хората са с позитивно мнение за криптовалутите, а други с негативно.

Възможно е фиатните пари да изчезнат и да бъдат заменени с електронните разплащания. Всичко това се случва с цел проследимостта на парите. Докато биткойн е непроследима криптовалута, фиатните пари за момента са проследими. Какво би могло да се случи с инвестицията в имоти и криптовалута ще разберете в подкаст епизода ми с моя събеседник, написал четири книги през последните десет години, а петата предстои да бъде издадена.

Поредицата ми от видеа за биткойн можете да гледате от тук, а видеото в YouTube можете да гледате от тук: https://zerotosuccess.bg/bitcoin-bog-da-go-prosti

В епизода:

00:31
  • Важни ли са парите за един свещеник?
05:12
  • Какво е бъдещетето на фиатните пари, електронните разплащания и криптовалутите?
13:54
  • Какво се случва с цената на недвижимите имоти по време на инфлация?
20:21
  • Какво е инвестирането спрямо философията и бизнеса?
23:31
  • Какво всъщност означава да си богат?
29:12
  • Какво означава да си успешен?
33:28
  • Каква е истината на свещениците?

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.