Специална Оферта За Иван Иванов

Дропшипинг курс

Какво е дропшипинг?

Задаваш ли си въпроса " Какво е дропшипинг ?"
Попаднал си на правилното място!
Това е първият изцяло практически дропшипинг курс за напълно начинаещи в България.

Възможностите за успеха не траят вечно, реализирай мечтаното си бъдеще СЕГА

Цветан Радушев онлайн обучение
Въпросителен знак

Какво ЖЕЛАЕШ

да постигнеш в живота?

СТОЙНОСТ! Замисли се над тази дума.

Всеки се стреми към своя личен връх, това е неговата цел. За всеки визията за върха е различна. Дали целта ти е възможност да пътуваш по света с любимите си хора или безумно бърза спортна кола в гаража, или пък просто времето и свободата да следваш мечтите си – върхът ти, без значение какъв по вид е, е постижим чрез дропшипинг онлайн търговията!

Това е професия, която ти предоставя ИСТИНСКА СВОБОДА без задължително работно място или работно време, без шеф, който да лимитира възможностите ти за развитие и успех. Онлайн търговията е средството, с което много хора са достигнали своите върхове, СЕГА е моментът и ти да сбъднеш своята мечта! Научи какво е дропшипинг в нашия практически курс.

Въпросителен знак оранжево

Какво прави този дропшипинг курс
УНИКАЛЕН
?

Практически дропшипиг курс

Практическата му насоченост

Това е първият изцяло практически курс на тема дропшипинг в eBay (онлайн продажби)  в България. В него нагледно чрез реални примери и случки са представени стъпките, с които да успееш в бранша!

Стрелка ляво

Удобният му формат

Курсът е създаден под формата на видео уроци. Това прави не само курса, но и целта ти буквално на няколко клика разстояние!

Онлайн курсове
Стрелка дясно
Стойността на курса
Безграничната му стойност

Ние имаме какво да споделим! Курсът синтезира над 7 години опит, над 100 000 успешни сделки в бранша и разполага с над 13 000 последователи!

Стрелка ляво
От – До

Курсът е предназначен за хора с различно ниво на познания и опит в бранша! Дали си изцяло начинаещ, или търговец с няколко години опит, има какво да научиш!

Нивата на курса

Направи правилния избор и ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ!

Въпросителен знак

Каква е СТОЙНОСТТА
на курса по дропшипинг?

Попаднал си на правилното място, чрез което ще изградиш основата и ще усвоиш тънкостите на дропшипинга чрез знания, акумулирани с хиляди сделки и години опит. Това е твоят шанс да постигнеш мечтата си чрез най-пълния и завършен курс за онлайн търговия в България!

Първата част на курса е предназначена за абсолютно начинаещи търговци, но в бъдещите му етапи и най-напредналите в сферата ще има какво да научат! Ще получиш ръководство с пълни видео инструкции, което няма аналог в дигиталното пространство и описва точно как да развиеш своите умения от 0 до първата успешна продажба. Освен всичко това, ще получиш и достъп до секретна Фейсбук група, в която членуват вече успешни бивши членува на курса!

Всичко в курса е разработено с реален акаунт в платформата eBay в реално време с реални хора и внимание към детайлите. Най-хубавото е, че всяка стъпка ще бъде на един клик разстояние, тъй като видео форматът, на който е изграден курсът, е предвиден да бъде достъпен навсякъде лесно.

Въпросителен знак
Каква е СТРУКТУРАТА
на курса?

ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПОСТИГАТ ЧРЕЗ ПРАКТИКА!

Макар че курсът е насочен към начинаещи, всеки, който иска да обогати знанията и уменията си като онлайн търговец е гарантиран да открие стойност. По програма обучението е структурирано на 3 нива – Начинаещи, Напреднали, Експерти.

Показана е всяка една стъпка – от регистрирането на акаунт, оптимизирането на първия магазин, решаването на сложни казуси и първата успешна продажба. Практическата същност на курса позволява ефикасно придобиване на знания, които със сигурност ще влязат в употреба за изграждането на успешен онлайн магазин.

Въпросителен знак
Кой ръководи курса?

В трудния за навлизане бранш на онлайн търговията Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България, а и не само, с магазините си в САЩ и Англия той търгува по целия свят и точно той е начело на този курс. Освен целия си опит като търговец, Цветан може да се похвали и с това, че е собственик на редица популярни софтуери, които спомагат на други онлайн търговци.

При провеждането на всеки един от обучителните си семинари досега Цветан се ръководи от мотото:

“Свобода, време и пари във вашето бъдеще чрез онлайн търговията!”

Защото неговата цел е споделянето на знания с хора, които са готови да сграбчат успеха! През последните 4 години над 2 500 души са посетили курсовете на Цветан, като много от тях са намерили своята реализация в бранша, сега е и твоят ред!

Бъдещето БЕЗ ШЕФ и работно място
ТЕ ОЧАКВА!

Възможността да сбъднеш най-съкровените си мечти е налице, поеми по пътя на онлайн търговията, която предоставя истинска свобода и материална обезпеченост!

Този курс ще ти предостави необходимите знания да започнешразвиеш и укрепиш своята онлайн империя! Чрез многогодишния опит и успехи, които са синтезирани в подходящ и лесен за консумация формат, мечтите ти никога не са били по-лесно осъществими!

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам! Без шеф, а с мечта и ръководство за успех под ръка!

Избери своята свобода и СБЪДНИ МЕЧТАТА СИ!
Въпросителен знак
Какви са доказателствата за успеха?
Въпросителен знак
Все още имаш някакви съмнения? Питай!
След успешното Ви записване във формата по-долу („Запиши се“) ще получите обаждане от екипа ни, който ще потвърди записването Ви и насочи с повече информация. Но свободно може да платите с Debit/Credit Card; Paypal; IBAN Account и дори Speedy/Econt (при запитване)!
Разбира се! Ако курсът не проработи за теб, лично Цветан Радушев ще се свърже с теб, като гарантираме, че при определени условия* – парите ще са възвърнати на 100%. (За повече информация прочети тук).
Вашите данни ще бъдат обработени при спазване на пълна конфиденциалност според изискванията на ЗЗЛД.
При закупуване на курса освен цялата стойност на първата част от обучението (Начинаещи), ще получите 3 месеца абонамент към софтуера за онлайн търговия – SmPro; 1 месец към софтуера – ListerHero и отстъпки към още няколко услуги. Също така ще получите достъп към секретната група на курса, която е пълна с полезна информация и вече практикуващи успешни търговци!
Не се притеснявай! Винаги можеш да се свържеш с някого от нашите служители след отваряне на чата, намиращ се в долния десен ъгъл. Също така може да зададете въпросите си в безплатната ни група – https://www.facebook.com/groups/bg.zero.to.success.online/това е група, в която ще научиш не само какво е дропшипинг, а и тънкости за изграждане на един успешен олайн бизнес.

Всички тези БОНУСИ са включени

Бонус #1

Три двудневни семинара от Пловдив и Варна по дропшипинг

Лектори: Борис Гичев, Геомил Георгиев, Павел Пенчев, Христо Петров, Цветан Радушев, Храбрен Банков и др. Два семинара за онлайн търговия, които ще ти покажат как тези лектори са постигнали своят успех.

Бонус #3

Два безплатни месеца в Smpro.net на стойност 245лв.

Това е софтуер, който създадох специално за хората, занимаващи се с онлайн търговия и в частност арбитраж и дропшипинг. С помощта на smpro всеки може да генерира таблица, която да използва за основа на счетоводството в България.

Бонус #5

Запис от менторската програма на Zik Analytics

Програма, в която показахме с мениджъра ми от Индия на практика как търсим продуктите и смятаме печалбата от продажбите. В нея дадох и отговор на всички въпроси на участниците.

Бонус #7

Безплатна консултация със счетоводител, който има опит в сферата на онлайн търговията

Счетоводството на бизнеса онлайн търговията (дропшипинг) не е никак лека задача, затова съм подбрал група от професионалисти, с които можеш да се свържеш за безплатна консултация, когато закупиш курса.

Бонус #2

Практическият курс от 0 до Успех в продажбите онлайн търговия по модела известен като дропшипинг

Практическият курс показва моя екран, как да изградиш и развиеш свой магазин в платформата eBay.

Първият практически курс по онлайн търговия в eBay по модела на дропшипинг в България.

Бонус #4

Неограничен достъп до секретна група на курса

В нея можеш да задаваш въпросите възникнали по време на обучението и ако не получиш отговор от някой от членовете аз лично ще ти отговоря.

Бонус #6

Два безплатни месеца на ListerHero.com

Можеш лесно и бързо да пускаш нови продукти в онлайн магазина си в eBay , при това без eBay да засичат това, че използваш софтуер, което от своя страна води повече трафик към продуктите.

Мощен софтуер, който разработих с цел онлайн търговците, които правят дропшипинг да могат да спестяват време.

Възможностите за УСПЕХА не траят вечно.

Цена:

3970 лв.

Само сега

297 лв.

Бяла стрелка
Бяла стрелка