Брекзит новини за онлайн търговия

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Брекзит новини за онлайн търговия
/

Сподели:

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Брекзит новини за онлайн търговия
/

Преди да започнем своя бизнес трябва да сме нясно с това как да създадем фирма и къде. Цялото видео за брекзит новини за онлайн търговия можете да гледате от тук:

Голяма част от хората искаха да стартират свой собствен бизнес и си направиха фирми, мислейки си, че това е достатъчно. Истината е, че не създаването на фирма прави успешен бизнеса.

Стартирай своя онлайн бизнес чрез безплатното обучение на Академия “От 0 До Успех”.

Ние имаме за крайна цел да помогнем на начинаещите в сферата на онлайн търговията да стартират бизнеса си. Поради тази причина съм поканил Ивелин, който дава повече информация за създаването на фирма, банкова сметка и получаването на осигурителен номер в Англия.

Гледайте предишното ми видео с Ивелин относно фирмите в Англия.

Брекзит новини за онлайн търговия

Излизането на Англия от Европейския съюз или така наречения брекзит оказва влияние на продажбите по един или по друг начин. Хората, които искат да си създадат фирма в Англия, все още могат да го направят, но трябва да докажат своето присъствие в Англия известно като статут на отседналост.

Прочетете повече за онлайн търговията в блога ми.

В епизода:

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.