От 0 до Успех в Онлайн Арбитража - БЕЗПЛАТНА Електронна Книжка

От 0 до Успех електронна книга
От 0 до Успех електронна книга

Кой е авторът на книжката?

В трудния за навлизане бранш на онлайн търговията Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг онлайн търговци в България, а и не само, с магазините си в САЩ и ЮК той търгува по целия свят и точно той е начело на този курс. Освен целия си опит като търговец, Цветан може да се похвали и с това, че е собственик на редица популярни софтуери, които спомагат на други онлайн търговци.

При провеждането на всеки един от обучителните си семинари досега Цветан се ръководи от мотото „Свобода, време и пари във вашето бъдеще чрез онлайн търговията!”. Защото неговата цел е споделянето на знания с хора, които са готови да сграбчат успеха! През последните 3 години над 2000 души са посетили курсовете на Цветан, като много от тях са намерили своята реализация в бранша, сега е и твоят ред!

Цветан Радушев

Какво ще научиш от книжката?

Дропшипинг видео уроци

3-те Качества за Успех

Печеленето на 6-цифрени суми е възможно чрез онлайн арбитража. През последните 7 години Цветан Радушев е дал десетки доказателства за това (снимки в книжката).

Дропшипинг курс за начинаещи търговци

Най-подходящата платформа за начинаещи търговци

Тепърва започващи търговци правят грешка още при избора на платформа, в която да стартират своята кариера, и това често им коства хиляди левове - в книжката ще разбереш коя е най-печелившата платформа за начинаещи търговци.

Практически курс

3 Практически Първи Стъпки

Eдинствено с познаване на теорията рядко може човек да постигне успех. За целта е необходимо действие, а в това електронно издание ще разбереш кои са 3-те оптимални стъпки за отличен старт в бранша.

Стойността на дропшипинг курса

Списък С Безценни Ресурси

Достъп до книгите, семинарите и лекциите с допълнителна стойност, която ще ти помогне по пътя към успеха.

Научи как да реализираш своите мечти
чрез електронната търговия.

Какво смятат другите за книжката?

"Изчетох книжката на един дъх. Тя е написана на лесен и разбираем език, което прави нейната стойност бързо усвоима. В изданието имаше съвети, практически стъпки, дори и допълнителни ресурси, с две думи - всичко нужно!"
Енчо Боев
Енчо Боев
"Toва не е първото подобно издание, което тегля, но определено е едно от малкото, които ще запазя. Информацията вътре е реална, авторът не се е колебал да включи методи, които самият той е използвал. Теглете, няма да съжалявате! (90-дневното предизвикателство ще го открадна задължително)."
Мартин Томов
Мартин Томов
"Досущ като курса на Цветан Радушев, тази електронна книжка е с практическа насоченост. В нея няма да намерите 5 страници суха теория, но за сметка на това ще получите практически първи стъпки, които са изключително полезни и приложими."
Александър Тодоров
Александър Тодоров