Бизнес идеи без капитал и реклама

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Бизнес идеи без капитал и реклама
/

Сподели:

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Бизнес идеи без капитал и реклама
/

Бизнес идеи без капитал и реклама са напълно възможни за реализация. Всеки един от постовете на Храбрен Банков достига ежедневно до над половин милион души. Това са неговите потенциални клиенти чрез изцяло ограничен трафик. Изслушай подкаста докрай, за да разбереш как моят маркетолог изгради своя профил в социалните мрежи. Той успя да изгради профила си за по-малко от 15 месеца от 0 до 160 последователи без реклама. Тези последователи продължават да увеличават своя брой с всеки изминал ден.

Храбрен влезе в статистиката на Yahoo за един от десетте маркетолога в света за 2021 година. Само на 21 години той вече е лектор на едни от най-големите онлайн конференции за маркетинг в света. Изграждал е онлайн присъствието на Академията “От 0 До Успех” и е работил за компании като Unicef, Cambridge, Fema.

Гледайте видеото с моя маркетолог в YouTube канала ми.

Бизнес идеи без капитал и реклама

Зад всяко едно постижение и постигнат успех са вложени много часове усилен труд и работа. Храбрен обича да казва, не че е сложно, но е трудно. Трудно е, защото малцина от тези, които знаят какво трябва да направят, действат в посока своето развитие. В практическото обучение “От 0 До Успех” ще намерите лекцията за засилване на присъствието в социалните мрежи именно на Храбрен Банков.

Присъединете се към безплатното обучение на Акадамеията “От 0 До Успех”.

Безплатно онлайн училище
Безплатно онлайн училище

В епизода:

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.