КОЙ Е ЦВЕТАН РАДУШЕВ?

Цветан Радушев е роден на 30.09.1987 г. в Шумен. Започва своето обучение в школата по програмиране “А&Б” на доцент Бисерка Йовчева. Още преди да навърши шестнадесет години работи за Corvus Consulting group – американска софтуерна  компания за иновативни програмни решения. Завършва средно образование в родния си град през 2005. От 2005 до 2010 изучава Компютърна информатика и софтуерно инженерство в ШУ “Епископ Константин Преславски”. Като студент участва в разработката и поддръжката на  онлайн магазини в САЩ, като Wristband Connection.

След завършване на висшето си образование, през 2013, започва свой бизнес в платформата E-Bay, разработвайки софтуер за автоматизация smpro.net. От тогава до сега Цветан Радушев е реализирал над 100 000 сделки в E-Bay и Amazon.

Натрупаният опит той споделя в поредица от работни семинари и създава школа с над 7500 последователи. 

През 2018 създава първия практически курс: “онлайн търговия” – “От 0 до Успех” в България.

Курсове

За курсовете

Мисията на академия “От 0 До Успех” е да помогне на максимално много хора по света да реализират мечтите си. Именно заради това курсовете в нея са изцяло практически, а лекторите внимателно подрбани.

Всички курсове

Безплатно онлайн училище

Безплатно онлайн училище

Над 20 напълно безплатни видео материали и ексклузивно интервю с един от успешните ми курсисти!

Безплатното онлайн училище дава необходимите началните умения на всеки един начинаещ за навлизане в сферата на онлайн търговията. Обучителният план включва два двудневни семинара от Пловдив и Варна, над 20 видеа от дропшипинг курса в eBay и курса за изграждане на собствен онлайн магазин. 

Ще се научиш как да планираш правилно своя бизнес, всичко относно регистрирането на фирма в Щатите, включително предимствата и недостатъците, как да печелиш над 6 500 лева от eBay, един месец безплатен софтуер, който ще ти помогне с онлайн продажбите и екслузивно интервю с един от най-успешните ми курсисти.

От 0 до Успех практически курс

От 0 до Успех в онлайн продажбите

Първият изцяло практически курс по онлайн търговия в eBay, воден от предприемач с над 80 000 сделки!

Практическият курс “От 0 до Успех в онлайн продажбите” ще ви запознае с основните принципи в сферата на онлайн търговията и дропшипингът в eBay. Ще се научите да изберете вашата ниша правилно и да намирате подходящи печеливши продукти за вашия онлайн магазин. Ще упражните листването на продукти и кога един продукт трябва да бъде премахнат от магазина. Ще се научите да общувате с вашите клиенти относно техните поръчки и какво да правите в случаите на проблем с доставянето на пратката.

Освен практическата част към този курс вие получавате и бонуси, които включват два двудневни семинара по дропшипинг от Пловдив и Варна, два безплатни месеца в Smpro.net и ListerHero.com, запис от менторската програма на Zik Analytics и достъп до секретна група с други онлайн търговци, където можете да задавате вашите въпроси и където ще ви бъде помогнато с желание.

WooCommerce практически курс

Курс за изработка на онлайн магазин с WooCommerce

Практически курс, в който с помощта на платфорамата WooCommerce, ще създадеш свой собствен онлайн магазин!

Курсът за изработка на онлайн магазин в WooCommerce е подходящ за хора, които не могат да програмират или имат малък опит в програмирането. Създаден е изцяло на достъпен и разбираем език, чрез който стъпка по стъпка се постига желаният резултат, а именно онлайн магазин по свой собствен дизайн.

Курсът има за цел да улесни изработката на онлайн магазин и разбирането на цялостната структура на един уебсайт. Практическата част включва създаването на страници, категории, подкатегории, добавянето на количка и методи на плащане, всичко нужно за функционирането на един онлайн магазин.