Мисия онлайн бизнес

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Мисия онлайн бизнес
/

Сподели:

Цветан Радушев - Подкаст
Цветан Радушев - Подкаст
Мисия онлайн бизнес
/

Мисия онлайн бизнес

В новия подкаст ще научите повече за моята мисия. Споделям защо е важно човек да има бизнес, ако иска да прави търговия. Повече за мисията да помагам на хората ще откриете в статията за моя дропшипинг курс -> https://tsvetanradushev.biz/blog/dropshiping-kurs-tsvetan-radushev.

Какво изисква започването на бизнес?

Много хора пропускат нещо много важно при започването на бизнес, а именно създаването на фирма. Често хората започват да правят нова дейност, нов бизнес, когато финансите им са свършили или са към своя край. Притиснати от времето те искат да постигнат бързи и високи резултати. Съветвам ви да не чакате последния момент, за да стартирате своя онлайн бизнес.

Много е важно човек да има умения, когато стартира своя бизнес. Всяко следващо умение, което притежава човек, помага да продължава да се развива в правилната за него посока. Уменията първо трябва да бъдат придобити, след което да бъдат приложими в работата. Накрая човек вижда своите резултати и дали те са спрямо неговите очаквания високи или ниски.

Какво е бъдещето на дропшипинга и онлайн продажбите?

Дропшипингът има сериозно бъдеще и много често хората продължават да задават този въпрос, тъй като постоянно има спиране на акаунти. По-голямата част на спрените акаунти са на хора, които не са юридически лица. Съветвам всички начинаещи да започнат да набират информация и успоредно с това да развиват своя бизнес. Допускането на грешки само по себе си не е грешно, защото човек се учи именно от своите грешки.

Гледайте цялото видео на епизода Мисия Онлайн Бизнес в YouTube канала ми: https://zerotosuccess.bg/misia-online-business.

В епизода:

00:22

Изисква ли се да имате фирма при започването на онлайн бизнес?

04:32

Какво включва обучението по дропшипинг “От 0 До Успех”?

06:37

Какво е бъдещето на дропшипинга и онлайн продажбите?

08:30

Какво съветвам начинещите в сферата на онлайн търговията?

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.