Биткойн ще стане По-Евтин от Дъвка

Биткойн
Биткойн
Биткойн ще стане По-Евтин от Дъвка
/

Сподели:

Биткойн
Биткойн
Биткойн ще стане По-Евтин от Дъвка
/

Цялото видео към този епизод може да гледате и в моя канал.

Повече за това какво е биткойн можете да прочетете от статията, която написах по темата: https://tsvetanradushev.biz/blog/kakvo-e-bitcoin.

Счетоводство на биткойн криптовалути

Криптовалутите за Марина Мучакова са изключително интересна материя, която все по-често започва да навлиза в живота на хората и в бизнеса. Именно затова и я поканих на интервю в моя подкаст. Важно е за човек да бъде информиран, ако се занимава с биткойн и други криптовалути. От една страна криптовалутите започват да се превръщат в предизвикателство за всеки един счетоводител. Проблемът идва от това, че счетоводителите не са програмисти и нямат техническите знания за функционирането и алгоритъма на криптовалутите.

Цялото видео за счетоводство на биткойн и криптовалути можете да гледате от тук: https://zerotosuccess.bg/bitcoin-prosledim-li-e.

Поредицата ми от видеа за биткойн можете да гледате от тук.

В епизода:

Допълнителни линкове:

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

От 0 до Успех подкаст с Цветан Радушев

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.