fbpx

Дропшипинг софтуер Dalio.io

Дропшипинг софтуер Dsalio.io

Дропшипинг софтуер Dalio.io

Dalio е софтуер, който беше създаден след спирането на поддръжката на софтуера Smpro.net. Причината за създаването на този софтуер бешее, че на пазара започнаха да се търсят софтуери, които са без API. API е интерфейсът за приложно програмиране, който свързва приложенията, базата данни и устройствата. Той създава свързаност и доставя данни. По-точно казано това е връзката между заявката на клиента и доставчика, от когото се заявява. Изпълнението на заявката се извършва, след което се доставя обратно.

Дропшипинг софтуер Dalio.io бешее десктоп базиран софтуер, който не изискваше API. Проектът стартира преди няколко години с колегите създатели на Lister Hero и Auto Order Hero. В момента е активен само https://listerhero.com, тъй като останалите два софтуера се сляха с https://www.dropshipbeast.com. Dropship Beast са официални партньори на Академия „От 0 До Успех“. Неговите създатели са българи, а акадамията подкрепя българското и именно затова, когато има добро решение на пазара, то се предлага на студентите.

Dalio беше дропшипинг софтуер, който работеше без API и имаше версии за Windows и MacOS. Поддържаше Amazon като основен доставчик за eBay, но това е минало и ще го оставим там.

Ако искаш да научиш повече за това как да стартираш свой собствен онлайн бизнес, можеш да посетиш и страницата на безплатното обучение https://zerotosuccess.bg/online-kurs-bezplaten, в което ще научиш не само какво е дропшипинг, но и ще придобиеш фундаментални знания относно онлайн търговията.

Академията „От 0 До Успех“ събира български лектори на едно място, където те споделят своя опит и знания. Създадена е от предприемач с над 100 000 успешни сделки и споделя бизнес идеи. В нея ще откриеш всичко нужно, за да стартираш онлайн търговия, дигитален маркетинг и дропшипинг.

Не пропускай видеата в канала на академията!

Сподели публикацията

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Абонирай се за Бюлетина

Получавай ъпдейти за нови статии

Вижте още

Искаш ли да развиваш бизнеса си?

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам!

Събитие но онлайн търговия