Presentation Leader
MasterClass

Всичко, което ти е нужно, за да планираш, структурираш, създаваш и изнасяш впечатляващи презентации, които да бъдат запомнени!

Получаваш достъп до всички модули от
Presentation Leader Masterclass

Какво включва тази програма

Power Point обучение

В тази част ще научиш над 50 трика в PowerPoint, които ще те изненадат!

Няма да е “Как да добавиш снимка или текстово поле”, като в някой други обучения.

Всичко от този модул е толкова полезно, че лесно бих го сравнил с това да имаш супер сила!

Как да се справим
с притеснението

В този модул ще разбереш откъде идва притеснението ти и ще се запознаеш в детайли какво да направиш, за да може следващия път не притеснението да контролира теб, а ти да контролираш него!

Как да задържаме вниманието
на публиката

Може би частта, която е най-трудна на най-голяма част от хората.

Веднъж видял/а какво стои зад истински ефективните презентации, ти ще се сдобиеш с нови очи и ще можеш да прилагаш това знание не само в презентациите си, а във всяка една сфера на живота – как да задържаш вниманието на хората около теб, когато говориш с тях, как да създаваш видеа, които да бъдат ангажиращи, как да пишеш текстове, които да бъдат ангажиращи и т.н.

Нов тип търговски презентации

В тази част от Presentation Leader Masterclass разглеждаме клик по клик презентацията от видеото (Виж го, ако все още не си). 

Крайната цел е и ти да можеш да направиш такава презентация за твоите продукти и услуги или за каквато цел решиш да бъде.

Не остава нищо скрито, показвам всичко до най-малкия детайл!

Presentation Leader обучение

Ако ти се налага да водиш онлайн разговори и да презентираш чрез ZOOM, Skype, Google hangouts, Teams или друг подобен софтуер, този модул е за теб. Колкото и да си приличат офлайн и онлайн презентациите, толкова се и различават. Много хора с изненада откриват, че всъщност онлайн е по-трудно. Затова е създаден този курс. Целта му е да ти помогне да избегнеш всичко, което може да се обърка онлайн, а има много какво да се обърка и едновременно с това да ти покаже всички полезни практики, които трябва да знаеш.

Стойност на такъв тип презентация:
3 000 – 6 000 лева
Цена на обучението за създаване на такива презентации: 192 лева
Християн Стоилков

Християн Стоилков

Водещ на обучението и създател на компания Presentation Leader!

В корпоративната си кариера, преди да стартира собствена компания, има изнесени стотици на брой тренинги и презентации за компании от телеком индустрията. Бил е лектор в няколко висши учебни заведения и водещ на конференции.

Presentation Leader e компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация – планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. В онлайн обученията си обучава хора на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти.

От скоро стартира и първия “Онлайн Клуб за Говорене Пред Публика”.

Видеа, които получаваш в курса.

0 +
Power Point
Трикове
0 +
Как да говориш
пред публика
0 +
Специфики на онлайн презентациите

И още...

——————————————————

Всичко: 997+ лева, Вземи сега за 297 лева!

В тази Masterclass програма има всичко, от което се нуждаеш, за да планираш, структурираш, създаваш и изнасяш впечатляващи презентации!

Какво казват хората, с които съм работил?

Доктор Симеон Маджаров
Никола Томов
Цветан Радушев

Християн ми помогна с подготовката за една голяма конференция, на която бях лектор. Останах впечатлена от индивидуалния му подход и затова наскоро реших да се присъединя и към Masterclass Presentation Leader. Отново надскочи очакванията ми! PowerPoint частта я препоръчвам на всеки, на който му се налага да работи с този софтуер. Безценна е!
Всичко е стегнато и структурирано, без излишна информация.

Като отново той не изневери на подхода си и получих лично отношение и възможност за консултации по мои индивидуални проекти. За мен това е най-ценното в такъв тип онлайн обучения! Не съм срещала друга такава програма.

Препоръчвам!

Благодаря за всичко!

Десислава Авджиева отзив
Десислава Авджиева
Собственик и управляващ директор на агенция Alternative Advertising

Записах се в курса Presentation Leader – Менторска програма с идеята да подобря уменията си за създаване на презентации, които да представят професионално бизнеса ми по най-добрия и съвременен начин.

Менторската програма на Хрис обаче надмина очакванията ми. Изгледах подготвените от него видеа на един дъх! Разбрах много техники и решения, които преди курса не ми бяха известни.

Успоредно с това се оказа, че мога да разчитам и на индивидуална подкрепа и менторство при подготовката и изнасянето на презентации, което добави допълнителна стойност към наученото. Бих казала даже, че леко се пристрастих към създаването на все по-добри и по-добри презентации.

Определено си заслужава включването в Менторската програма Presentation Leader на Християн Стоилков.

Ренета Борисова отзив
Ренета Борисова
Ексклузивен представител на Energomonitor за България

Християн е страхотен презентатор! 

Така лесно успява да грабне вниманието ти и да го слушаш в захлас. Неща, които изглеждат сложни и неразбираеми първоначално, казани и демонстрирани от него, изглеждат вече лесни и достъпни, а това е най- важното!

Има страхотна енергия и ентусиазъм, с които те завладява изключително бързо. Страхотен!

Евелина Чукова отзив
Евелина Чукова
Мениджър в Теленор

Впечатлена съм от структурата на курса. Подредени, лесни и ясни са модулите, с конкретни и разбираеми послания. В групата получаваме допълнителна подкрепяща информация от Християн с видеа по дадена тема, анализ на конкретни казуси, Facebook Live всяка седмица с въпроси и отговори. Не мога да не отбележа факта и за личната ангажираност на водещия, към нас участниците, чрез лични консултации по наши казуси и въпроси свързани с презентационните ни умения. Записвайки се на курса очаквах, че ще надградя малко уменията си, като част курса ще кажа, че определено надминава очакванията ми и ще си взема много, за което искрено благодаря на Християн и силно препоръчвам!

Таня Асенова отзив
Таня Атанасова
Част от програмата Presentation Leader Masterclass

Впечатлена съм от структурата на курса. Подредени, лесни и ясни са модулите, с конкретни и разбираеми послания. В групата получаваме допълнителна подкрепяща информация от Християн с видеа по дадена тема, анализ на конкретни казуси, Facebook Live всяка седмица с въпроси и отговори.
Не мога да не отбележа факта и за личната ангажираност на водещия, към нас участниците, чрез лични консултации по наши казуси и въпроси свързани с презентационните ни умения.
Записвайки се на курса очаквах, че ще надградя малко уменията си, като част курса ще кажа, че определено надминава очакванията ми и ще си взема много, за което искрено благодаря на Християн и силно препоръчвам!

Мирослав Донев отзив
Мирослав Донев
Главен обучител в TTEC България

Християн не просто презентира. Християн не само предава информация. Хрис създава емоция, предава енергия, достига до всеки един и вдига цялата зала, изграждайки общо преживяване. 

Присъствал съм на много обучения и презентации, но никое от тях не се помни като неговите.

Станислав Ангелов отзив
Станислав Ангелов
Мениджър във Vivacom

Съдържание

Бонуси

Бонус 1

Достъп до секретната група на академия "От 0 До УСпех"

Бонус 2

Специална цена за останалите обучения в академията.

Бонус 3

Модул за търговски
презентации.

Често задавани въпроси

След успешното Ви записване във формата по-долу („Запиши се“) ще получите обаждане от екипа ни, който ще потвърди записването Ви и насочи с повече информация. Но свободно може да платите с Debit/Credit Card; Paypal; IBAN Account и дори Speedy/Econt (при запитване)!

Разбира се! Ако курсът не проработи за теб, лично Цветан Радушев ще се свърже с теб, като гарантираме, че при определени условия* – парите ще са възвърнати на 100%. (За повече информация прочети тук).

Вашите данни ще бъдат обработени при спазване на пълна конфиденциалност според изискванията на ЗЗЛД.

При закупуване на курса освен цялата стойност на първата част от обучението (Начинаещи), ще получите 3 месеца абонамент към софтуера за онлайн търговия – SmPro; 1 месец към софтуера – ListerHero и отстъпки към още няколко услуги. Също така ще получите достъп към секретната група на курса, която е пълна с полезна информация и вече практикуващи успешни търговци!

Не се притеснявай! Винаги можеш да се свържеш с някого от нашите служители след отваряне на чата, намиращ се в долния десен ъгъл. Също така може да зададете въпросите си в безплатната ни група – https://www.facebook.com/groups/bg.zero.to.success.online/

Възможностите за успеха не траят вечно, реализирай мечтаното си бъдеще СЕГА

997 лв

Напречна линия

297 лв

Days
Hours
Minutes
Seconds
Лява стрелка
Дясна стрелка