fbpx

Ще Забранят Ли Биткойн Глобална Заплаха Или Бъдеще

Zero to success
Ще Забранят Ли Биткойн Глобална Заплаха Или Бъдеще
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
В този подкаст ще чуете моето ревю, което направих на книгата „Стандартът Биткойн“ и моето мнение за криптовалутата. Истинската представа за криптовалутата биткойн е разкрита посредством стойността на валутите през времето. Голяма част от хората в днешно време инвестират в криптовалути и високотехнологични стартъп компании с цел по-добро бъдеще. Трябва да се имат предвид иновациите и напредъкът в човечеството преди да се прави каквато и да била инвестиция. В този епизод целта ми е максимално да ви запозная с биткойн, за да можете сами да определите стойността на дигиталните пари и тяхното бъдеще.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.