fbpx

$40 000 Седмичен Оборот с WooCommerce

Zero to success
$40 000 Седмичен Оборот с WooCommerce
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
В този подкаст заедно с Мирослав Михайлов засягаме темата за стартирането на онлайн продажби чрез дропшипинг в eBay и стартирането на собствен онлайн магазин в WooCommerce. Препоръчвам на стартиращите в онлайн търговията да стартират дропшипинг в платформите eBay и Amazon, тъй като този бизнес модел не изисква търговецът да има нужните знания за пускане на реклама и привличане на трафик към магазина. Тези платформи притежават потребители и единственото, което можете да направите, е да пуснете реклама с минимален бюджет. Стартирането на собствен онлайн магазин не е невъзможно и за начинаещите, но е по-добре да натрупате опит в продажбите преди да стартирате с този модел. Собственият онлайн магазин включва умението за пускане на реклама, SEO оптимизирането и изграждането на продажбена фуния. Преди да започнете своя онлайн бизнес проучете добре различните платформи и пазари. Изберете правилния модел за стартиране според вашите знания и умения в интернет търговията, за да не изпитате по-големи затруднения и изправянето пред проблеми.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.