fbpx

27 Онлайн Магазина В eBay за Дропшипинг

Zero to success
27 Онлайн Магазина В eBay за Дропшипинг
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
В този подкаст заедно с Мариян Атанасов говорим за поддържането на 27 онлайн магазина в eBay и успешния дропшипинг. Мариян споделя, че за него дропшипингът с повече магазини позволява по-лесно да се разпредели риска и проблемите в продажбите на платформи или собствени сайтове. Създаването на множество онлайн магазини се осъществява чрез по-ниски обороти и по-малко на брой поръчки. Това позволява на онлайн търговците да менажират магазините, обръщайки по-голямо внимание на своите продукти, поръчки и клиенти. Поддържането на онлайн магазин включва именно тези три компонента. Важно е на първо място да се анализирали добре пазара, на който искате да продавате и да изберете един или повече печеливши продукти. След това трябва да усвоите процеса за обслужването на поръчки и общуването с вашите клиенти. Потребителите поддържат продажбите във вашия онлайн магазин и затова трябва да знаете как да комуникирате с тях. Ключът към успешния дропшипинг е в постоянството на търговеца и поемането на рискове.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.