fbpx

$20 000 На Ден от Покер и $30 000 от Дропшипинг

Zero to success
$20 000 На Ден от Покер и $30 000 от Дропшипинг
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
В този подкаст заедно с Павел Иванов, който се занимава от 12 години с покер и от 6 години с дропшипинг, обсъждаме темата за баланса между онлайн търговията и покера. Общото между двете е интернет пространството, в което се постигат резултати. Изслушайте подкаста докрай, за да научите каква е средната печалба пари на ден от покер турднир в България и общността на българските покер играчи. По време на нашия разговор сравняваме нужният капитал, който е нужен за стартиране на покер турнир и стартиране на дропшипинг. Също така сравняваме печалбата и оборота от покер турнир и онлайн магазин. В подкаста ще научите как правилно да стартирате бизнес модела дропшипинг и как да постигнете успешни резултати.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.