fbpx

$10 000 Печалба от Две Продажби и 1200 Продажби Дневно в eBay

Zero to success
$10 000 Печалба от Две Продажби и 1200 Продажби Дневно в eBay
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
В този подкаст предстои да научите защо най-важната част при дропшипинга в eBay е начинът, по който се стартира онлайн магазина. Стартирането на дропшипинг е последователен процес, който трябва да се изпълнява стъпка по стъпка с търпение. Първата активност във вашия акаунт ще определи бъдещите ви продажби и печалбата от тях. Изслушайте разговора ми с Мариян Атанасов, за да научите повече за дропшипинга в платформите eBay и Amazon, както и за различните видове потребители, които често желаят да върнат стоката обратно и сумата им да бъде възстановена. Дропшипингът не е само онлайн търговия, той е общуване с клиентите на вашия онлайн магазин и отстраняване на проблемите в поръчката, ако има такива.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.