fbpx

Печели Пари с БОТ за Криптовалута 21% Ръст На Месец от Вкъщи (Етериум, Биткойн)

Zero to success
Печели Пари с БОТ за Криптовалута 21% Ръст На Месец от Вкъщи (Етериум, Биткойн)
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Инвестирането в криптовалути през 2021-ва година започна да набира популярност сред онлайн търговците и затова в този подкаст заедно със Стоян Стоянов ще отговорим на част от въпросите, които зададохте под видеата ми. Ще научите и отговорите на едни от най-често задаваните въпроси, а именно какъв е алгоритъмът на копаенето, възможно ли е копаенето на криптовалути с настолен компютър, какво дъно и какви видеокарти са нужни. За да разберете как да увеличите пасивните си доходите чрез автоматичен бот, който търгува с криптовалути, изгледайте видеото в моя YouTube канал от тук. Във видеото практически показваме как се създава регистрация и как се стартира бота за криптовалути.  

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.