fbpx

От 0 До Собствен Онлайн Магазин

Zero to success
От 0 До Собствен Онлайн Магазин
/

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Записахме този епизод с две момчета, Стоян Стоянов и Жулиен Жечев, които стартираха свой собствен онлайн магазин в WooCommerce. Те навлязоха в сферата на онлайн търговията сами, започвайки от нулата. Наличието на множество идеи в тяхното начинание е довело до анализиране на пазара относно подходяща ниша и печеливши продукти. Крайната и реализирана идея се превръща в реалност за тях, благодарение на желанието им за успех. Изслушайте разговора ни докрай, за да научите през какви стъпки е необходимо да се премине при създаване на онлайн магазин. От избора на ниша и продукти, през поръчването на стоката и намирането на доставчик, до самото разработване на сайта.

За Подкаста

В подкаста Цветан разкрива всичките си стратегии за онлайн бизнес, източници на доходи и маркетингови съвети и трикове, така че да можете да сте на гребена на вълната с вашия онлайн бизнес.

Открийте как можете да създадете множество потоци от доходи, които работят за вас, така че да имате време и свобода да правите това, което обичате, независимо дали става въпрос за пътуване по света или просто да живеете удобно у дома.

tsvetan-radushev-podcast

Цветан
Радушев

От 0 до Успех
подкаст

Цветан Радушев е един от най-успешните дропшипинг eBay и Amazon онлайн търговци в България.