fbpx

Безплатни Онлайн Курсове

Здравейте, приятели от мен, Цветан Радушев! Вярвам, че „Успехът не се мери с броя цифри в банковата сметка, а с броя животи, които си променил към по-добро!“ и именно затова създавам тази статия. Горд съм да споделя, че мога да предложа безплатно обучение за всеки от вас. Като член на фондация „Изкуството да живееш“ научих, че за да получиш, трябва първо да дадеш. Това е именно философията, която се превърна и част от живота ми. Човек е истински щастлив имено когато дава и точно затова в края на тази статия ще ви подаря достъп до академията „От 0 До Успех“, в която има семинари, практически уроци и голяма общност, с която можете заедно да изградите свой собствен онлайн магазин в eBay, Amazon, Etsy или на собствен сайт. С времето обученията ще стават все повече и хората в тях също.

Какво се случи с пазара на обученията.

През 2020 година курсовете онлайн станаха още по-популярни. Търсенето, разбира се, породи и голямо предлагане на пазара, но както знаем „Количествените промени водят до качествени изменения“. Най-важното, разбира се, е курсът, който желаем да закупим, да е създаден правилно и да отговаря на определени условия, които ще спомена в тази статия.

Онлайн курс.

Като създател на първия български практически курс за онлайн търговия ( Дропшипинг) в eBay мога да споделя какво е важно да знаем преди да закупим обучение за себе си. Казвам се Цветан Радушев и по образование съм софтуерен инженер, но не това ме направи успешен в преподаването, а голямото желание да се развивам и усъвършенствам постоянно, спазвайки един от най-важните за мен методи „Кайзен“. Старая се да следвам този метод и именно затова започнах да разбирам кое е важно и кое не толкова в разработката на онлайн обучение.

Защо създадох платформа за онлайн обучения

По света има безброй много платформи, в които човек може да качи своите материали, но както знаем, готовите системи имат и своите ограничения. Искам да мога да предложа на своите клиенти най-доброто преживяване и именно затова създадох собствена платформа за обучения.

Важното в едно онлайн обучение

Не съм педагог, но ще ви разкажа малко затова какво е най-важното, което да гледате при закупуването на онлайн курс:

  • Курсът да е създаден от човек, който е професионалист в бранша. Не купувайте курсове създадени от хора, които са по-скоро добри актьори, отколкото професионалисти.
  • Качеството на курса трябва да е добро. Видео информацията е по-лесна за възприемане от книгата, но трябва да знаем, че аудиото е по-важно от видеото, за да задържи вниманието ни, един урок трябва да е кратък и с добро аудио. Картината от своя страна трябва да е добре обработена, за да ни е приятно да гледаме и разбираме. Имено затова създавам повече практически, отколкото теоретични уроци в моята академия.
  • Когато гледате човека, от който мислите да закупите онлайн курс, трябва да ви харесва как обяснява. Много хора професионалисти в областта си не могат да обясняват, което ги прави неспособни да създадат обучение онлайн. Имено затова давам част от платените си обучения безплатно, за да могат хората да преценят дали този курс е за тях и дали поднасям информацията адекватно, последователно и най-важното, по интересен и разбираем за тях начин.
  • Курсът трябва да има група от хора, които да са заедно. Да станете част от тази група е много важно, за да имате достъп до други хора, които да ви помогнат в случай на нужда. Имено затова създадох и две от най-големите групи за онлайн търговия в България. https://www.facebook.com/groups/bg.zero.to.success.online и https://www.facebook.com/groups/zero.to.success.me , в които можете да почерпите от опита на хилядите, които вече са взели курса „От 0 До Успех“.

Достъп до безплатното обучение специално за теб!

Безплатно онлайн училище!

Сподели публикацията

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Абонирай се за Бюлетина

Получавай ъпдейти за нови статии

Вижте още

Искаш ли да развиваш бизнеса си?

lorem ipsum dolor al bin san virtuman habin