fbpx

Румен Виста Мнения

Румен Виста

Румен Виста мнения много. Вече чухме тези на Любомир Жечев, Хапче в Душата, Стан и Никола, Клубът на Инвеститора, включително и аз, Цветан Радушев. Мисля, че Румен Виста има и много позитивни качества.

Как започна всичко?

Преди четири месеца качих в YouTube канала си първото видео, в което отговарям публично на Румен Виста. Много мнения бяха породени от това видео. На едни коментарите бяха позитивни, а на други негативни. Видеото не беше възприето със своята главна цел, която беше именно да докажа, че в България също има общност от онлайн търговци.

Моето мнение за Румен Виста

Моето мнение за Румен Виста не е негативно настроено, а именно позитивно. Голяма част от българските канали в YouTube изразиха своето негативно мнение публично. Въпреки че аз не се занимавам с инвестицията в недвижими имоти, с Румен Виста имаме общ интерес и това е онлайн търговията.

Бих искал да изразя своето възхищение към Румен, както и за това, че продължава да следва своята цел. Той е поел по своя път и се движи в права посока. Бизнесът в България се нуждае точно от такива хора, а именно целенасочени, ентусиазирани и фокусирани. Тук бих добавил цялата българска общност от онлайн търговци, които са част от всеки един семинар и всяко едно обучение. Присъствал съм на много обучителни семинари, както и съм водил такива. На тях съм се запознал с голяма част от тази общност. Възхитен съм от тяхното желание за знания и развитие в изграждането на един стабилен бизнес и неговото онлайн присъствие.

Моето мнение за Румен Виста можете да гледате от видеото:

Академия „От 0 До Успех“

За тази общност от онлайн търговци съвсем скоро и създадох Академята „От 0 До Успех“. Нейната цел е да даде подходящ старт в онлайн търговията на достъпен и разбираем език за начинаещи и напреднали. В Академията ще откриете първият ми курс за дропшипинг, както и новото ми обучение за изграждане на онлайн магазин. Освен това ще намерите и обучение по дигитален маркетинг на Мирослав Михайлов.

Прочетете повече за какво е дропшипинг бизнес моделът.

Впечатлен съм от справянето на Румен Виста след множеството негативни изразени мнения. Обръщам се към него отново, за да му споделя, че в България има общност от онлайн търговци и тя има желание да се разраства и развива.

Присъединете се към общността на българските онлайн търговци . Създадохме две от най-големите групи във Фейсбук именно за хората, които имат желание да се развиват в посоката на онлайн търговията.

От 0 До Успех в Онлайн Продажбите: https://zerotosuccess.bg/ZeroToSuccess

Дропшипинг в eBay и Amazon: https://zerotosuccess.bg/Ecommerce

Сподели публикацията

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Абонирай се за Бюлетина

Получавай ъпдейти за нови статии

Вижте още

Искаш ли да развиваш бизнеса си?

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам!

Събитие но онлайн търговия