fbpx

Изработка на онлайн магазин за онлайн търговия

Изработка на онлайн магазин за онлайн търговия

Най-новото практическо обучение за създаване на онлайн магазин за електронна търговия е достъпно. Всеки, които желае свой собствен уебсайт за бизнеса си, може да го направи с изцяло новия и практически курс. Курсът е изграден върху два онлайн магазина, от които единият е работещ, а другият в процес на разработване. В него на български език стъпка по стъпка е показано от самото начало на създаване на сайта до момента, в който той вече функционира като онлайн магазин.

С решението да създадете свой собствен онлайн магазин вие решавате проблема с готовите платформи като eBay и Amazon. От една страна това има своите предимства, както и своите недостатъци. Един от основните недостатъци е, че на вашия сайт вие няма да имате готов трафик от потребители и ще трябва да търсите своите клиенти сами чрез реклама или оптимизация.

Повече за избора на готова платформа можете да видите от тук.

За кого е предназначено най-новото практическо обучение?

Новият курс за изработка на онлайн магазин е предназначен за хора без предишен опит. Не е нужно да разбирате от програмиране, за да изградите свой собствен уебсайт. Много от хората, които искат да изградят магазин за интернет продажби, си мислят, че трябва да имат технически познания и умения. С помощта на платформата WordPress и WooCommerce не се налага да сте програмист.

Какво е съдържанието на курса за изработка на онлайн магазин?

В началото на курса ще намерите фундаменталните принципи, които ви трябват за изграждането на един качествен и стабилен бизнес. Показан е изборът на подходящо име за онлайн магазин, регистрацията на домейн и свързването към хостинг услуги. Създаването на онлайн магазин започва с инсталирането на WordPress, Elementor, необходимите плъгини и теми. Основната част на обучението е насочена към създаването на горна и долната част на сайта, както и заглавната страница. След което следва добавянето на продуктите, категориите и подкатегориите. Показано е как се добавят страници за количката и разплащателните методи. Всяка една от страниците е стилизирана, включително бутоните. Обяснено е как се добавят вариации, филтрации, мега менюта, създаването на описания и активирането на PayPal и Stripe.

Каква е продължителността на курса?

Продължителността на курса е над пет часа практически видео уроци, чрез които ще изградите вашите онлайн магазини. Материалите са записани на екран и показват изцяло изграждането на двата магазина. Първият магазин – saradog.com и вторият магазин – joyjunior.com.

Какво получавате към това обучение?

Закупувайки цялото обучение, вие получавате достъп до курса за неограничен период от време. Ще имате възможност да се връщате и да преглеждате уроците, които не са ви ясни отново и отново или да видите стъпка по стъпка изграждането онлайн магазина.

Освен това вие ще получите и достъп до вътрешна група за въпроси относно онлайн търговията. В групата ще намерите отговори от останалите онлайн търговци и двама лектора, Цветан Радушев и Мирослав Михайлов. В нея също така ще намерите информация за пускането на реклама и оптимизирането на сайта.

Група към онлайн обучение за онлайн търговия

Какво включва цената този курс?

Цената на обучението освен достъп до практическото обучение и вътрешна група включва и три двудневни семинара по онлайн търговия. Семинарите са много важна част от обучението, тъй като те показват реално какво представлява онлайн търговията и процесът в изграждането и поддържането на успешен бизнес. Те съдържат важна информация относно рекламата, оптимизацията и работата с клиенти.

Защо да създадете своя онлайн магазин сами?

Много хора търсят да закупят готови онлайн магазини, но е по-добре вместо готов онлайн магазин за дропшипинг да запретнем ръкави и да го направим сами. Същият съвет бих дал и за звеното по дигитален маркетинг, в което е много по-добре човек да купи курс по дигитален маркетинг вместо да наема дигитална агенция. Ако не знаете какво е дропшипинг, можете да прочетете от тук, а обучение по дигитален маркетинг да закупите от тук.

Практическото обучение за изработка на онлайн магазин може да откриеш тук: https://zerotosuccess.bg/izrabotka-na-online-magazin.

Сподели публикацията

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Абонирай се за Бюлетина

Получавай ъпдейти за нови статии

Вижте още

Искаш ли да развиваш бизнеса си?

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам!

Събитие но онлайн търговия