fbpx

Безплатни Онлайн Курсове

Безплатно онлайн обучение

Безплатни онлайн курсове започнаха да се търсят все по-често в интернет пространството и станаха още по-популярни през 2020 година. Търсенето на такъв тип обучения породи по-голямо предлагане на пазара, но както знаем „Количествените промени водят до качествени изменения“. Казвам се Цветан Радушев и в тази статия ще ви запозная с начинът, по който трябва да е структурирано едно обучение. Има определени условия, на които да отговаря, за да бъде качествено и полезно най-вече за начинаещите. Като част от фондацията „Изкуството да живееш“, научих, че за да получиш трябва първо да дадеш. Това е философията, която се превърна в част от живота ми. Поради тази причина предлагам безплатното обучение, с което да се докоснете до онлайн търговията и начинът, по който работи тя.

Онлайн курс.
Какво се случи на пазара с онлайн обученията?

Създател съм на първия български практически курс за онлайн търговия по бизнес модела дропшипинг в eBay. Провел съм множество проучвания за правилното структуриране и предаване на информация за начинеаещи в сферата на онлайн търговията. По образование съм софтуерен инженер, но не това ме направи успешен в преподаването. Голямото желание да се развивам и усъвършенствам постоянно, спазвайки един от най-важните за мен методи, а именно „Кайзен“. Старая се да следвам този метод и затова започнах да разбирам кое е важно и кое не толкова в разработката на онлайн обучение.

Защо създадох платформа за онлайн обучения?
Дропшипинг академия "От 0 до Успех в Онлайн Продажбите".

По света има безброй много платформи, в които човек може да качи своите материали. Както знаем, готовите системи имат и своите ограничения. Искам да мога да предложа на своите клиенти най-доброто преживяване и именно затова създадох собствена платформа за обучения.

Кое е най-Важното в едно онлайн обучение?

Не съм педагог, но ще ви разкажа малко затова какво е най-важното, което да гледате при закупуването на онлайн курс:

Водещият на обучението

Курсът да е създаден от човек, който е професионалист в бранша. Не купувайте курсове създадени от хора, които са по-скоро добри актьори, отколкото професионалисти.

Поднасяне на информация

Качеството на курса трябва да е добро. Видео информацията е по-лесна за възприемане от книгата, но трябва да знаем, че аудиото е по-важно от видеото. За да задържи вниманието ни, един урок трябва да е кратък и с добро аудио. Картината от своя страна трябва да е добре обработена, за да ни е приятно да гледаме и разбираме. Имено затова създавам повече практически, отколкото теоретични уроци в моята академия.

Метод на преподаване

Когато гледате човека, от който мислите да закупите онлайн курс, трябва да ви харесва как обяснява. Много хора професионалисти в областта си не могат да обясняват, което ги прави неспособни да създадат обучение онлайн. Давам част от платените си обучения безплатно, за да могат хората да преценят дали този курс е за тях. Дали поднасям информацията адекватно, последователно и най-важното, по интересен и разбираем за тях начин.

Група от хора

Курсът трябва да има група от хора, които да са заедно. Да станете част от тази група е много важно, за да имате достъп до други хора, които да ви помогнат в случай на нужда. Създател съм на две от най-големите групи за онлайн търговия в България, в които можете да почерпите от опита на хилядите, които вече са взели курса „От 0 До Успех“. Станете част от групите „От 0 до УСПЕХ в продажбите онлайн“ и „Ebay, Amazon, дропшипинг, арбитраж, FBA, онлайн бизнес, търговия, пари“.

Чувствам се истински щастлив, когато давам полезна информация на своята аудитория. Подарявам на всеки един от вас достъп до академията „От 0 До Успех“, с която да поставите началото на вашето развитие в онлайн търговията. В академията ще откриете семинари, практически уроци и голяма общност, с която ще можете да изградите свой собствен онлайн магазин на платформи като eBay, Amazon, Etsy или дори на собствен сайт. С времето онлайн обученията ще стават все повече и хората в тях също, затова изберете общността, от която искате да бъдете част.

Достъп до безплатното обучение специално за теб!

БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН КУРСОВЕ!

Ако все пак си решил да се заемеш сериозно с дропшипинг! Вземи своя платен курс сега! https://zerotosuccess.bg/dropshiping-kurs

Сподели публикацията

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Абонирай се за Бюлетина

Получавай ъпдейти за нови статии

Вижте още

Искаш ли да развиваш бизнеса си?

Сграбчи своето бъдеще, придобий истинска свобода и започни да разполагаш с времето си сам!

Събитие но онлайн търговия